Wiosna na talerzu! Nowe lunch menu 4-8 marca 2019.

Poniedziałek 4 marca
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa fasolowa
Farfale bella Italia
Filety drobiowe w lekkim sosie koperkowym, ziemniaki surówka
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana

Wtorek 5 marca
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa koperkowa
Cukiniwa carbinara z orzechami włoskimi
Kurczak w cieście majonezowym, ryż fasolka
placek zbójnicki

Środa 6 marca
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa jarzynowa
Roladki drobiowe z pieczarkami, serem żółtym w boczku, ryż, tarta marchewka
Nudle z kurczakiem teriyaki i warzywami
Forszmak, ziemniaki

Czwartek 7 marca
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Kapuśniak
Strogonoff drobiowy z tostami z masłem czosnkowym
Wieprzowina po chińsku z mango i ryżem
Sałata z karmelizowaną gruszką i gorgonzolą

Piątek 8 marca
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Rosół z makaronem
Ryba pod warzywami, ziemniaki
Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka z groszkiem
Parmigiana z kurczakiem mozarellą i pomidorami

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *