Lunch menu- 1-5 kwietnia 2019r.

Poniedziałek 01 kwietnia
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa pomidorowa z makaronem
Touyong
Sznycel z kurczaka, ziemniaki pure, biała kapusta
Ryż z jabłkiem, cynamonem i śmietaną

Wtorek 02 kwietnia
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa fasolowa
Pław – azerbejdżańskie danie z karkówki w zalewie z winogron, ryż
Makaron z kurczakiem w sosie, fasolka
Ryż z warzywami

Środa 03 kwietnia
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa jarzynowa
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Pieczone udziki, pure, kalafior
Naleśniki z serem i słodka śmietanką

Czwartek 04 kwietnia
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Zupa zacierkowa
kurczak po chińsku z ryżem, surówka coleslaw
Gulasz wieprzowo warzywny, kasza, buraczki + zupa
Sałata grecka

Piątek 05 kwietnia
Cena zestawu 18,00 PLN zupa w każdym zestawie
Rosół z makaronem
Ryba z sosem meksykańskim, ryż, surówka z czerwonej kapusty
Rolada drobiowa, ryż, tarta marchewka
Glazurowana marchewka, fasolka, kalafior, ryż

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *