Lunch menu 17-21 luty 2020

Poniedziałek 17 lutego
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Krupnik
kluski leniwe z tartą bułeczką i śmietaną
Sałata Parma
Sznycel z kurczaka z sadzonym jajkiem, ziemniaki opiekane surówka z marchewki i pora
Wieprzowina w sosie chrzanowym, ziemniaki purée, buraki

Wtorek 18 lutego
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Zupa kalafiorowa z koperkiem
Naleśniki z serem i musem owocowym
Grillowane warzywa, kus kus
Kotlet mielony, marchewka z groszkiem, puree
kurczak po chińsku z ryżem

Środa 19 lutego
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Żurek z ziemniakami i jajkiem
Sałata gyros
Makaron ze szpinakiem i kurkami
Schab w sosie myśliwskim, kasza, surówka z ogórka kiszonego
Nugettsy z kurczaka z frytkami, coleslaw

Czwartek 20 lutego
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

zupa szczawiowa z jajkiem
Kotlet warzywny z ryżem, sałata vinegret
Placki z owocami i cukrem pudrem
Rolada drobiowa z sosem pieczarkowym, ryż sałata
Wieprzowina po meksykańsku z kaszą bulgur

Piątek 21 lutego
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Barszcz ukraiński
Ryba po meksykańsku, ziemniaki, bukiet warzyw
Smażone pierogi z mięsem
Szaszłyk drobiowy, ryż, surówka z białej kapusty​
Gulasz wieprzowy, kasza, sałatka z kiszonego ogórka

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *