Menu 16-20 Listopada

Poniedziałek 16 listopada

Danie specjalne – cena podana obok dania

2-gie danie bez zupy – 15 PLN

Zupa – 5 PLN

Bagietka 8 PLN

Zupa pomidorowa z makaronem

Bagietka z żółtym serem i warzywami

Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem konserwowym, grzybkami, pieczywo, masło danie za 25,00 PLN

Sałata z boczkiem i pestkami dyni

Risotto warzywne z oliwkami

Placki ziemniaczane z sosem grzybowym

Pieczeń wieprzowa w sosie chrzanowym, pure, surówka z pora

Kurczak w sosie pomidorowo-śmietanowym, ryż, biała kapusta

 

Wtorek 17 listopada

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Danie specjalne – cena podana obok dania

2-gie danie bez zupy – 15 PLN

Zupa – 5 PLN

Bagietka 8 PLN

Zupa jarzynowa

Bagietka z suchą krakowską i ogórkiem konserwowym

Sałata z rukolą, suszonymi pomidorami, orzechami i parmezanem

Naleśniki Banoffe

Naleśniki z kremem kajmakowym, bitą śmietaną, bananem i sosem z czarnej porzeczki

Makaron z kurczakiem i warzywami

Placek po zbóju z surówkami – danie za 25,00 PLN

Zrazy wieprzowe, kasza gryczana, ogórek kiszony

Sznycel z kurczaka, frytki, surówka z białej kapusty

 

Środa 18 listopada

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Danie specjalne – cena podana obok dania

2-gie danie bez zupy – 15 PLN

Zupa – 5 PLN

Bagietka 8 PLN

Zupa zacierkowa

Bagietka z pomidorem, mozzarellą i oliwkami

Miruna, frytki, surówka z kiszonej kapusty

Kluski śląskie z sosem grzybowym, warzywa z wody

Pstrąg z patelni, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 25,00 PLN

Wrapy z szynką, żółtym serem, ogórkiem konserwowym z dipem czosnkowym

Sałata grecka

Kurczak chimichurri, ziemniaki, fasolka z winegret

Polędwiczki wieprzowe w sosie z karmelizowanej cebulki, kopytka, fasolka z wody danie za 25,00 PLN

 

Czwartek 19 listopada

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Danie specjalne – cena podana obok dania

2-gie danie bez zupy – 15 PLN

Zupa – 5 PLN

Bagietka 8 PLN

Zupa z pieczonych ziemniaków z boczkiem

Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem tysiąca wysp

Kotlet warzywno-jajeczny, pure, surówka tartej marchewki

Placki dyniowe z musem wiśniowym

Sałata z melonem, arbuzem, kiełkami, pestkami słonecznika i sosem miodowym

Zrazy wołowe, kasza, surówka z kiszonej kapusty danie za 25,00 PLN

Kieszonki drobiowe z farszem pieczarkowym, pure, gotowana marchewka z imbirem

 

 

Piątek 20 listopada

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie

Danie specjalne – cena podana obok dania

2-gie danie bez zupy – 15 PLN

Zupa – 5 PLN

Bagietka 8 PLN

Rosół z makaronem

Bagietka z jajkiem, majonezem, sałatą i szczypiorkiem

Cukinia w sosie śmietanowo-ziołowym, ryż

Sałata caprese z pieczywem czosnkowym

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Omlet z warzywami

Rolada z kurczaka, ryż, biała kapusta

Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *