menu 20-22 kwietnia

Cena zestawu na miejscu w restauracji – 25 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne na miejscu w restauracji – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy na miejscu w restauracji – 19 PLN
Zupa – na miejscu w restauracji 6 PLN
Bagietka 8 PLN
Do zamówień na wynos doliczamy 1,00PLN za opakowania

Środa 20 kwietnia

Krupnik
Bagietka z szynką, żółtym serem i warzywami

Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem
Kurczak z warzywami w sosie curry, ryż
Warzywa curry z ryżem
Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Sałata z kurczakiem, suszonymi pomidorami i mozarellą

Czwartek 21 kwietnia

Zupa zacierkowa
Bagietka ze sznycelkiem z kurczaka i ketchupem

Potrawka z kurczaka z ryżem
Pieczone udziki, frytki, coleslaw
Żeberka pieczone, pure, surówka z białej kapusty
Makaron z kurczakiem i kurkami
Papryka faszerowana z ryżem

Piątek 22 kwietnia

Rosół z makaronem
Bagietka z twarożkiem i warzywami

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Schab pieczony w sosie myśliwskim, pure, surówka z czerwonej kapusty
Grilowana pierś z sosem kurkowym, ryż, sałata
Smażone kopytka z kiełbasą i cebulą
Kotlety jajeczno-warzywne, puree, surówka z białej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *