menu 21-25 listopad

Poniedziałek 14 listopada

Zupa szczawiowa z jajkiem
Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem algierskim

Sałata texas z sosem cezarskim i bekonem
Gołąbki z soczewicy, pure, surówka z białej kapusty
Kotlet cygański, pure, surówka z białej kapusty
Roladki z kurczaka, ryż, surówka z marchewki
Makaron z kurczakiem w sosie brokułowo-serowym

Wtorek 15 listopada

Żurek z ziemniakami, jajkiem i kiełbasą
Bagietka z kotletem schabowym i warzywami

Sałata grecka
Placki z jabłkami i gruszką
Wieprzowina po seczuańsku z makaronem sojowym, coleslaw
Potrawka z kurczaka, pure, brokuły
Grillowana pierś z suszonymi pomidorami i mozarellą, ryż, fasolka
Pieczeń wieprzowo-warzywna, pure, surówka z kiszonej kapusty

Środa 16 listopada

Zupa zacierkowa
Bagietka z twarożkiem i warzywami

Chili sin carne z ryżem
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Hamburger wołowy z frytkami, krążki cebulowe danie za 30,00PLN
Kebab box z frytkami

Czwartek 17 listopada

Meksykańska zupa pomidorowa
Bagietka z salami i warzywami

Ryż z jabłkiem, cynamonem i słodką śmietanką
Makaron bolognese
Sałata z suszonymi pomidorami i mozzarellą
Sznycel z kurczaka w panko, pure, fasolka
Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym, kasza, buraczki

Piątek 18 listopada

Rosół z makaronem
Bagietka z żółtym serem, majonezem i warzywami

Tortilla z warzywami i żółtym serem
Ryba z pieca, pure, sałatka z ogórka kiszonego
Łosoś pieczony, ziemniaki opiekane, sałata winegret danie za 37,00PLN
Pieczeń wieprzowa, kasza, buraczki
Sznycel z kurczaka, frytki, surówka z białej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *