Menu 2-6 stycznia

Poniedziałek 02 stycznia

Zupa ogórkowa

Bagietka z pieczonym schabem i ogórkiem kiszonym

Meat balls drobiowe z makaronem i sosem pomidorowym

Schab w sosie myśliwskim, pure, sałatka z ogórka kiszonego

Gulasz warzywny z pulpetami z kaszy gryczanej i sera

Roti indonesia – danie za 25,00 PLN bez zupy

Wtorek 03 stycznia

Zupa kalafiorowa z koperkiem

Bagietka z kurczakiem i zielonym ogórkiem

Sałata Szopska

Kluski śląskie z sosem pieczarkowym, surówka z czerwonej kapusty

Zawijas drobiowy z pieczarkami, cebulą i serem, pure, sur. z czerwonej kapusty

Gołąbki w sosie pomidorowym z pure ziemniaczanym

Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowo-migdałowym

Środa 04 stycznia

Zupa szczawiowa z jajkiem

Bagietka z szynką, jajkiem i majonezem

Ryż z jabłkiem, cynamonem i słodką śmietanką

Camembert panierowany z jabłkiem, żurawiną i grzankami

Wątróbka drobiowa na chrupko z cebulką, jabłkiem, surówka z kiszonej kapusty

Bitki wieprzowe, kasza, buraczki

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Czwartek 05 stycznia

Kapuśniak ze słodkiej kapusty z pomidorami

Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami

Jabłka w cieście

Papas rellenas, pomidory z cebulą

Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem

Sztuka mięs w sosie chrzanowym, pure, marchewka z porem

Piątek 06 stycznia

Bez menu lunch

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *