Menu 23-27 Stycznia

Poniedziałek 23 stycznia

Zupa pomidorowa z makaronem

Bagietka z szynką, żółtym serem i warzywami

Sałata cezar

Kotlety jajeczno-warzywne, ryż, tarta marchewka

Ryba z pieca, pure, surówka z kiszonej kapusty

Devolay, ziemniaki opiekane, fasolka

Szynka wieprzowa w sosie chrzanowym, pure, surówka z kiszonej kapusty

 

Wtorek 24 stycznia

Zupa szczawiowa z jajkiem

Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem algierskim

Sałata gyros

Potrawka z kurczaka, brązowy ryż, brokuł

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Schab w sosie myśliwskim, pure, surówka z białej kapusty

Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym

Rolada z kurczaka, ryż, biała kapusta

 

Środa 25 stycznia

Żurek z ziemniakami, jajkiem i kiełbasą

Bagietka z szarpana wieprzowiną, majonezem i warzywami

Sałata caprese z prażonym słonecznikiem

Filet z ryby, ziemniaki opiekane, sałatka z kiszonej kapusty

Łosoś pieczony z sosem cytrynowym, ziemniaki opiekane, sałata vinegret danie za 37,00 PLN

Cordon blue, ziemniaki opiekane, surówka z białej kapusty

Kurczak słodko-kwaśny, ryż, coleslaw

 

Czwartek 26 stycznia

Zupa ogórkowa

Bagietka z mozarellą, i pomidorem

Sałata z boczkiem, pestkami dyni i serem lazur

Kluski śląskie z gulaszem warzywnym

Fasolka po bretońsku z pieczywem

Bitki wieprzowe, pure, buraczki

Pierś z pieca z mozarellą, ryż, kalafior z wody

 

Piątek 27 stycznia

Rosół z makaronem

Bagietka z żółtym serem i warzywami

Makaron spinaci

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Grilowana kiełbasa, ziemniak faszerowany

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą, wieprzowiną, warzywami i serem

Szaszłyk drobiowy, ryż, sałata ze śmietaną

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *