menu 13-17 Lutego

Poniedziałek 13 lutego

Bagietka z wieprzowina i ogórkiem kiszonym
Żurek z ziemniakami i jajkiem

Wieprzowina w sosie chrzanowym, pure, surówka z kapusty pekińskiej
Devolay, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty
Sałata cezar
Placki ziemniaczane z sosem kurkowym

Wtorek 14 lutego

Bagietka z mozarellą i suszonymi pomidorami
Zupa szczawiowa z jajkiem

Pieczeń rzymska, pure, surówka z kiszonej kapusty
Udziec z indyka, kopytka smażone, żurawina
Sałata z kurczakiem i mozarellą
Warzywa z patelni, ryż

Środa 15 lutego

Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami
Zupa grochowa

Placki z jabłkami
Ryba z pieca, pure, ogórek kiszony
Gołąbki w sosie pomidorowym z pure ziemniaczanym
Makaron z pulpetami w sosie szpinakowym

Czwartek 16 lutego

Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem hamburgerowym
Barszcz ukraiński

Naleśniki ze szpinakiem i serem feta
Panierowane paluszki serowe, frytki, tarta marchewka
Spaghetti bolognese
Kebab box z frytkami
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana

Piątek 17 lutego

Rosół z makaronem
Bagietka z pastą rybną, sałatą i ogórkiem kiszonym

Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i serem
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Makaron z kurczakiem tikka masala
Gulasz wieprzowy, kluski śląskie, sałatka z kiszonego ogórka

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *