Poniedziałek 20 lutego
Bagietka z żółtym serem i warzywami
Zupa zacierkowa
Sałata z kurczakiem i mozzarellą
Pieczeń rzymska, purée surówka z kiszonej kapusty
Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym
Grillowana pierś a’la bruschetta, ryż, kalafior z wody
Risotto z warzywami
Wtorek 21 lutego
Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami
Zupa grochowa
Sałata Floryda
Makaron spinacci
Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw
Rolada z kurczaka z sosem śmietanowo-pomidorowo-migdałowym, ryż fasolka
Omlet z warzywami
Środa 22 lutego
Bagietka z pastą rybną i ogórkiem kiszonym
Kapuśniak
Naleśniki z serem i słodką śmietanką
Filet z ryby, pure, kiszona kapusta
Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem, brokuły z wody
Gulasz wieprzowy, kopytka surówka z białej kapusty
Sznycel z kurczaka w płatkach migdałowych, purée, coleslaw
Czwartek 23 lutego
Bagietka z szynką, żółtym serem i warzywami
Barszcz zabielany z ziemniakami
Sałata Cezar
Placki z jabłkami
Pław sebza kaurma
Touyong
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Piątek 24 lutego
Rosół z makaronem
Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami
Łosoś pieczony, ziemniaki opiekane, sałata – danie za 39,00 PLN bez zupy
Wątróbka drobiowa na chrupko, pure, surówka z czerwonej kapusty
Kieszonki drobiowe, pure, surówka z czerwonej kapusty
Schab w sosie myśliwskim, pure, kiszona kapusta
Ryba z pieca, pure, kiszona kapusta