Menu 20-24 lutego

Poniedziałek 20 lutego

Bagietka z żółtym serem i warzywami

Zupa zacierkowa

Sałata z kurczakiem i mozzarellą

Pieczeń rzymska, purée surówka z kiszonej kapusty

Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym

Grillowana pierś a’la bruschetta, ryż, kalafior z wody

Risotto z warzywami

Wtorek 21 lutego

Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami

Zupa grochowa

Sałata Floryda

Makaron spinacci

Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw

Rolada z kurczaka z sosem śmietanowo-pomidorowo-migdałowym, ryż fasolka

Omlet z warzywami

Środa 22 lutego

Bagietka z pastą rybną i ogórkiem kiszonym

Kapuśniak

Naleśniki z serem i słodką śmietanką

Filet z ryby, pure, kiszona kapusta

Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem, brokuły z wody

Gulasz wieprzowy, kopytka surówka z białej kapusty

Sznycel z kurczaka w płatkach migdałowych, purée, coleslaw

Czwartek 23 lutego

Bagietka z szynką, żółtym serem i warzywami

Barszcz zabielany z ziemniakami

Sałata Cezar

Placki z jabłkami

Pław sebza kaurma

Touyong

Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana

Piątek 24 lutego

Rosół z makaronem

Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Łosoś pieczony, ziemniaki opiekane, sałata – danie za 39,00 PLN bez zupy

Wątróbka drobiowa na chrupko, pure, surówka z czerwonej kapusty

Kieszonki drobiowe, pure, surówka z czerwonej kapusty

Schab w sosie myśliwskim, pure, kiszona kapusta

Ryba z pieca, pure, kiszona kapusta

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *