20-24 marca

Poniedziałek 20 marca

Krupnik
Bagietka z mozzarellą, sałatą i pomidorem
Sałata grecka
Wytrawne naleśniki z warzywami i serem
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw
Pieczone udziki, pure, surówka z białej kapusty

Wtorek 21 marca

Zupa cebulowa
Bagietka z kurczakiem i sosem hamburgerowym

Sałata z kurczakiem i mozarellą
Makaron Siciliana
Pieczarki faszerowane, pure, surówka z czerwonej kapusty
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Kieszonki drobiowe, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty

Środa 22 marca

Zupa jarzynowa
Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Placki z jabłkami i gruszką
Ryba z pieca, pure, ogórek kiszony
Stek ze schabu, łódki ziemniaczane, warzywa z wody
Sznycel w płatkach kukurydzianych, pure, marchewka

Czwartek 23 marca

Kapuśniak
Bagietka z szynką, serem i warzywami

Warzywa z patelni, ryż
Naleśniki Banoffe
Sałata z szynką parmeńską, orzechami i parmezanem
Gulasz wieprzowy, kopytka, surówka z białej kapusty
Kebab box z frytkami
Wątróbka drobiowa na chrupko, pure, czerwona kapusta

Piątek 24 marca

Rosół z makaronem
Bagietka z makrelą

Sałata z pieczonym burakiem i fetą
Boczniaki panierowane, puree, surówka z kiszonej kapusty
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Grilowana karkówka, łódeczki ziemniaczane, sos jogurtowo warzywny
Gulasz drobiowy w sosie pieczarkowym z makaronem

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *