menu 21-25 sierpnia

Poniedziałek 14 lutego

Zupa pomidorowa z makaronem
Bagietka z kurczakiem i sosem algierskim

Warzywa garam massala z ryżem
Sałata grecka
Rolada schabowa, pure, surówka z czerwonej kapusty
Makaron carbonara
Filet z miruny, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 19,00 PLN bez zupy

Wtorek 15 lutego

Zupa fasolowa
Bagietka z szynką, serem i warzywami

Nugettsy z kurczaka, frytki, sos czosnkowy, coleslaw
Schab w sosie myśliwskim, kasza, surówka z ogórka kiszonego
Potrawka z kurczaka z ryżem
Kotlety sojowe, ziemniaki, surówka z białej kapusty
Sznycel z jajkiem sadzonym, ziemniaki opiekane, fasolka z wody

Środa 16 lutego

Na razie bez lunch menu

Czwartek 17 lutego

Zupa koperkowa
Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Pierś z kurczaka a'la bruschetta, ryż, sałata
Bitki wieprzowe, kasza, surówka z kapusty kiszonej
Placki ziemniaczane ze śmietaną
Sałata z kurczakiem, suszonymi pomidorami i mozarellą
Makaron z czerwonym pesto, kurczakiem i oliwkami

Piątek 18 lutego

Rosół z makaronem
Bagietka z twarożkiem i warzywami

Paluszki rybne, frytki, surówka z kiszonej kapusty
Ryba z pieca, pure, ogórek kiszony
Kurczak smażony z ryżem i warzywami
Kotlet z mięsa mielonego faszerowany pieczarkami i serem, pure, sałata ze śmiet.
Łosoś pieczony, ziemniaki opiekane, sałata winegret – danie za 25,00 PLN

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *