menu 28-31 sierpnia

Poniedziałek 28 sierpnia

Zupa zacierkowa
Bagietka z żółtym serem i warzywami

Sałata z kurczakiem i mozarellą
Risotto warzywne
Pieczeń rzymska, pure, surówka z kiszonej kapusty
Makaron z wieprzowiną słodko-kwaśną
Grillowana pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozarellą, ryż, kalafior

Wtorek 29 sierpnia

Meksykańska zupa pomidorowa
Bagietka z mozarellą, i pomidorem

Sałata Floryda z łososiem
Makaron spinaci
Wytrawny omlet z warzywami i serem
Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw
Rolada z kurczaka z sosem śmietanowo-pomidorowo-migdałowym, ryż, fasolka

Środa 30 sierpnia

Zupa cebulowa
Bagietka z pastą rybną, sałatą i ogórkiem kiszonym

Naleśniki z serem, jeżynami i słodką śmietanką
Gulasz wieprzowy, kopytka, surówka z białej kapusty
Sznycel z kurczaka w płatkach migdałowych, puree, coleslaw
Potrawka z kurczaka, brązowy ryż, brokuł
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Czwartek 31 sierpnia

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Bagietka z szynką i żółtym serem

Sałata cezar
Placki z jabłkami
Pław – azerbejdżańskie danie z karkówki w zalewie z winogron, ryż
Touyong
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Łosoś pieczony, ziemniaki opiekane, sałata winegret daniee za 37,00 PLN bez zupy

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *