menu 6-10 października

Poniedziałek 06 listopada

Krupnik
Bagietka z żółtym serem, sałatą i warzywami
Bagietka z pieczenią rzymską i ogórkiem kiszonym

Cztery parówki, bułeczka poranna z masłem, ketchup i musztarda
Sałata z kurczakiem i mozarellą
Kotlety jajeczne, pure, fasolka z wody
Pieczeń rzymska, pure, buraczki
Rolada z kurczaka, ryż, fasolka

Wtorek 07 listopada

Zupa zacierkowa
Bagietka z rukolą, pomidorem i mozarellą
Bagietka z salami, żółtym serem i warzywami

Jajecznica z 5 jaj z boczkiem i kajzerką
Sałata texas z sosem cezarskim i bekonem
Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowo-migdałowym
Potrawka z kurczaka, brązowy ryż, brokuł
Pulpety w sosie koperkowym, pure, biała kapusta

Środa 08 listopada

Żurek z ziemniakami, jajkiem i kiełbasą
Bagietka z filetem z miruny i ogórkiem kiszonym
Bagietka z grilowaną kiełbasą, musztardą i ketchupem
Shakshuka z bułeczką

Placki z jabłkami, gruszką i musem z owoców leśnych
Makaron bolognese
Duszona karkówka, pure ziemniaczane, surówka z kiszonej kapusty
Filet z miruny, pure, surówka z kiszonej kapusty
Kurczak po chińsku, ryż, coleslaw

Czwartek 09 listopada

Zupa ogórkowa
Bagietka ze szpinakiem, serem typu greckiego i pomidorem

Bagietka zapiekana z szynką, żółtym serem, pieczarkami i cebulą
Jajecznica z 5 jaj z kiełbasą i bułeczką poranną
Cukinia w sosie śmietanowo-bazyliowym z plackami ziemniaczanymi
Sałata cezar
Pieczarki faszerowane, pure, surówka z marchewki
Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw
Sznycel z kurczaka, ziemniaki opiekane, surówka z białej kapusty

Piątek 10 listopada

Rosół z makaronem
Bagietka z jajkiem, majonezem, sałatą i szczypiorkiem
Bagietka z szynką, żółtym serem, warzywami i majonezem

Cztery parówki, bułeczka poranna z masłem, ketchup i musztarda
Sałata parma
Ryba z pieca, pure, sałatka z ogórka kiszonego
Łosoś z pieca z pieprzem cytrynowym, ziemniaki opiekane, sałata danie za 37.00 bez zupy
Strudel z ciasta francuskiego z warzywami, żółtym serem, mozzarellą, sosem czosnkowym
Szynka w sosie chrzanowym, pure, surówka z białej kapusty
Cordon bleu, pure, surówka z białej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *