menu 12-16 kwietnia

Poniedziałek 12 kwietnia
Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy – 15 PLN
Zupa – 5 PLN
Bagietka 8 PLN
Zupa ogórkowa
Bagietka z grillowanym boczkiem i musztardą
Sałata z batatami i avocado
Medalion wieprzowy z musem pomarańczowym, frytki, sałata wiosenna
Udko pieczone, purée, marchewka z groszkiem
Makaron carbonara
Kotlet po rusku z sosem grzybowym i bukietem warzyw
Kurczak w sosie rozmarynowo trybulowym z makaronem

Wtorek 13 kwietnia

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy – 15 PLN
Zupa – 5 PLN
Bagietka 8 PLN
Zupa kalafiorowa
Bagietka z szynką i żółtym serem
Udziec z indyka w sosie pieczeniowym, purée, marchewka z imbirem – danie za 25,00 PLN
Szaszłyk drobiowy, ziemniak faszerowany z dipem
Zrazy wieprzowe, kasza, buraczki
Sałata gyros
Warzywa w sosie curry, kus-kus
Wieprzowina a la strogonof z kajzerką

Środa 14 kwietnia

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy – 15 PLN
Zupa – 5 PLN
Bagietka 8 PLN
Krupnik
Bagietka z chrupiącym kurczakiem, sosem 1000 wysp i warzywami
Schab w sosie z porem i marchewką, ziemniaki opiekane, biała kapusta
Nugettsy z kurczaka z frytkami, coleslaw
Lasagna
Sałata niespodzianka
Cukinia faszerowana z kus-kusem

Klopsiki w sosie koperkowym, purée, coleslaw

Czwartek 15 kwietnia

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy – 15 PLN
Zupa – 5 PLN
Bagietka 8 PLN

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Bagietka z jajkiem i majonezem
Makaron z wieprzowiną, oliwkami i pesto
Schab faszerowany, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty
Udziki barbecue, frytki, coleslaw
Grillowana karkówka, ziemniak faszerowany, coleslaw
Sałata z truskawkami i paluszkami serowymi
Pierś w kurkach na szpinaku, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty

Piątek 16 kwietnia

Cena zestawu 18 PLN zupa w każdym zestawie
Danie specjalne – cena podana obok dania
2-gie danie bez zupy – 15 PLN
Zupa – 5 PLN
Bagietka 8 PLN

Rosół z makaronem – jak co piątek;)
Bagietka z makrelą
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty
Pstrąg z patelni, frytki, sałata – danie za 25,00 PLN
Sznycel z kurczaka z sadzonym jajkiem, ziemniaki, szpinak
Ratatouille z klopsikami z kaszy gryczanej
Sałata z mozzarellą i pomarańczą
Panierowane paluszki serowe z frytkami
Pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *