Szef kuchni poleca

Dziś Szef Kuchni poleca:

 

  1. Tatar z polędwicy wołowej z cebulką, piklami, ogóreczkiem
    i pieczywem – 25 zł
  2. Sałatkę z wędzonym łososiem, jajkiem, kaparami, oliwkami
    i świeżym pomidorkiem, skropioną sosem balsamico – 25 zł
  3. Flaki wołowe po polsku z pieczywem– 14 zł
  4. Żurek Staropolski z jajeczkiem i kiełbasą – 12 zł
  5. Zraziki wieprzowe w sosie pieczarkowym z kopytkami i bukietem surówek – 28 zł
  6. Befsztyk wołowy z cebulką, pieczonymi ziemniakami i buraczkami na zimno – 27 zł
  7. Filet drobiowy panierowany w płatkach migdałów
    z ziemniaczkami pieczonymi i bukietem surówek – 25 zł
  8. Sznycel cielęcy z jajkiem sadzonym z pieczonymi ziemniakami
    i sałatką z czerwonej kapusty – 39 zł
  9. Pieczone drobiowe wątróbki z jabłkiem i cebulką, podane
    z ziemniakami i kiszonym ogóreczkiem – 21 zł
  10. Grzane Wino z przyprawami korzennymi – 9,50 zł
  11. Grzane piwo z sokiem malinowym i przyprawami – 9 zł

Życzymy wszystkiego smacznego .

Copyrights © zawrotnica.pl 2010 | Design by oneart, Restauracja Zawrotnica jest oparty na platformie WordPress