Szef kuchni poleca
Dziś Szef Kuchni poleca:
- Tatar z polędwicy wołowej z cebulką, piklami, ogóreczkiem
i pieczywem – 25 zł - Sałatkę z wędzonym łososiem, jajkiem, kaparami, oliwkami
i świeżym pomidorkiem, skropioną sosem balsamico – 25 zł - Flaki wołowe po polsku z pieczywem– 14 zł
- Żurek Staropolski z jajeczkiem i kiełbasą – 12 zł
- Zraziki wieprzowe w sosie pieczarkowym z kopytkami i bukietem surówek – 28 zł
- Befsztyk wołowy z cebulką, pieczonymi ziemniakami i buraczkami na zimno – 27 zł
- Filet drobiowy panierowany w płatkach migdałów
z ziemniaczkami pieczonymi i bukietem surówek – 25 zł - Sznycel cielęcy z jajkiem sadzonym z pieczonymi ziemniakami
i sałatką z czerwonej kapusty – 39 zł - Pieczone drobiowe wątróbki z jabłkiem i cebulką, podane
z ziemniakami i kiszonym ogóreczkiem – 21 zł - Grzane Wino z przyprawami korzennymi – 9,50 zł
- Grzane piwo z sokiem malinowym i przyprawami – 9 zł