menu 5-6 maja

 

Czwartek 05 maja

Zupa koperkowa
Bagietka z kiełbasą żywiecką i warzywami

Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym, coleslaw
Makaron z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Sałata brokułowa z jajkiem i sosem majonezowym
Rolada ze schabu z mięsem mielonym, ziemniaki, czerwona kapusta
Placki z jabłkami
Ratatouille z klopsikami z kaszy gryczanej

Piątek 06 maja

Rosół z makaronem
Bagietka z twarożkiem i warzywami
Omlet wytrawny z warzywami i sosem czosnkowym
Ryba z pieca, pure, surówka z kiszonej kapusty
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Pieczeń rzymska, pure, buraczki
Tatar z łososia z kaparami i tostami

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *