Menu 17-21

Poniedziałek 17 lipca

Żurek z ziemniakami, jajkiem i kiełbasą
Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami
Sałata z kus-kusem, miętą i limonką
Ryba z pieca, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 27,00 PLN bez zupy
Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem
Pierś z pieca z ananasem, ryż, tarta marchewka

Wtorek 18 lipca

Zupa ogórkowa
Bagietka z żółtym serem, sałatą i warzywami
Sałata grecka
Makaron spinaci
Szynka w sosie chrzanowym, pure, surówka z kiszonej kapusty
Sznycel w migdałach, pure, kalafior

Środa 19 lipca

Zupa pomidorowa z makaronem
Bagietka z salami i warzywami
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
Faszerowane pomidory z ryżem
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 27,00 PLN bez zupy
Kebab box z frytkami
Schab w sosie myśliwskim, pure, surówka z białej kapusty

Czwartek 20 lipca

Zupa szczawiowa z jajkiem
Bagietka z rukolą, pomidorem i mozarellą
Naleśniki z serem
Warzywa po meksykańsku z ryżem
Pieczeń rzymska, pure, buraczki
Rolada z kurczaka, ryż, fasolka

Piątek 21 lipca

Rosół z makaronem
Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami
Kotlety jajeczno-warzywne, pure, tarta marchewka
Sałata cezar
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 27,00 PLN bez zupy
Pulpety w sosie koperkowym, pure, czerwona kapusta
Sznycel w sezamie, pure, surówka z czerwonej kapust

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *