menu 2-4 Listopada

Poniedziałek 31 października

Restauracja nieczynna

Wtorek 01 listopada

Restauracja nieczynna

Środa 02 listopada

Zupa dyniowa
Bagietka z szynką, serem i majonezem

Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem
Pierś z kurczaka z susz. pom. i mozarellą, ryż, warzywa z wody
Placki ziemniaczno-kabaczkowe z gulaszem wołowym, surówka z białej kapusty danie za 30,00 PLN
Ryba z pieca, pure, surówka z kiszonej kapusty
Kotlety ruskie z sosem grzybowym, coleslaw

Czwartek 03 listopada

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Bagietka z białym serem i powidłami śliwkowymi

Salata z kurczakiem i sosem majonezowo-musztardowym
Schab w sosie śliwkowym, ziemniaki surówka z czerwonej kapusty
Gulasz warzywny z ryżem
Makaron z kurczakiem w sosie szpinakowym
Placki serowe ze śmietaną

Piątek 04 listopada

Rosół z makaronem
Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Wieprzowina a’la stroganoff z makaronem
Żeberka w miodzie, puree, buraczki
Makaron z suszonymi pomidorami, szpinakiem i oliwkami
Rolada z kurczaka, ryż, tarta marchewka
Filet z ryby, ziemniaki opiekane, sałatka z kiszonej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *