12-16 czerwca

Poniedziałek 12 czerwca

Meksykańska zupa pomidorowa
Bagietka z kurczakiem i remuladą duńską

Sałata włoska
Makaron z suszonymi pomidorami, szpinakiem i oliwkami
Makaron z truskawkami, białym serem i śmietaną
Bitki wieprzowe, kasza, buraczki
Kurczak słodko-kwaśny, ryż, coleslaw

Wtorek 13 czerwca

Zupa grochowa
Bagietka z pasztetem, ogórkiem kwaszonym i musztardą

Sałata nicejska z tuńczykiem i sosem majonezowym
Młoda kapusta z młodymi ziemniakami i jajkiem sadzonym
Sznycel z kurczaka w panko, pure, surówka z białej kapusty
Chłopski garnek -danie jednogarnkowe z kiełbasą, boczkiem, ziemniakami i papryką

Środa 14 czerwca

Krupnik
Bagietka z kotletem schabowym i warzywami

Sałata texas z sosem cezarskim i bekonem
Pomidory faszerowane z ryżem
Udko z kurczaka, pure, marchewka z groszkiem
Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i kiełbasą

Czwartek 15 czerwca

Zupa cebulowa
Bagietka z szynką, jajkiem i majonezem

Pulpety z cukinii, pure, fasolka z wody
Sałata Parma
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Schab w sosie myśliwskim, pure, buraczki
Kurczak po tajsku, ryż

Piątek 16 czerwca

Rosół z makaronem
Bagietka z pastą rybną, sałatą i ogórkiem kiszonym

Sałata grecka
Ratatouille z klopsikami z kaszy gryczanej
Potrawka z kurczaka z ryżem i brokułami
Makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowym
Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *