menu 19-23 czerwca

Poniedziałek 19 czerwca

Zupa kalafiorowa z koperkiem
Bagietka z rukolą, suszonymi pomidorami i serem feta

Placki z cukinii z sosem pieczarkowym
Makaron carbonara z żółtkiem i parmezanem
Gulasz wieprzowy, kasza, surówka z białej kapusty
Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Rolada drobiowa z sosem pomidorowo-migdałowym, ryż, surówka z białej kapusty

Wtorek 20 czerwca

Zupa szczawiowa z jajkiem
Bagietka z pieczonym schabem i ogórkiem kiszonym

Sałata z wątróbką drobiową
Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem kiszonym, grzybkami, pieczywo, masło danie za 45,00 PLN
Chili sin carne z ryżem
Kurczak curry z makaronem
Frykadelki wieprzowe, puree, surówka z kiszonej kapusty

Środa 21 czerwca

Zupa ogórkowa
Bagietka z żółtym serem, warzywami i majonezem

Camembert panierowany z jabłkiem, żurawiną i grzanką
Kotlety z soczewicy, młode ziemniaczki, młoda kapusta
Sałata z kurczakiem i mozarellą
Kotlet pożarski, pure, marchewka z groszkiem
Cordon bleu, pure, kalafior z wody
Wątróbka drobiowa na chrupko, pure, czerwona kapusta

Czwartek 22 czerwca

Kapuśniak z majerankiem
Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem czosnkowym

Sałata caprese na rukoli
Kalafior, brokuł, fasolka z wody, młode ziemniaki, sos czosnkowy
Fasolka po bretońsku z pieczywem
Grilowana pierś z kurczaka z brzoskwinią, sosem śliwkowym, ryż, sałata
Szynka w sosie chrzanowym, pure, fasolka z wody

Piątek 23 czerwca

Rosół z makaronem
Bagietka z rukolą, pomidorem i mozarellą

Makaron pesto z suszonymi pomidorami i oliwkami
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty danie za 27,00 PLN bez zupy
Klopsy w sosie koperkowym, puree ziemniaczane, biała kapusta
Nugettsy z kurczaka z frytkami i sosem czosnkowym, coleslaw

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *