Menu 9-13 stycznia

Poniedziałek 09 stycznia

Zupa grochowa

Bagietka z szynką, żółtym serem i warzywami

Sałata grecka

Pierś z suszonymi pomidorami, ryż, sałata

Duszona karkówka, pure ziemniaczane, buraczki

Pierogi ruskie z cebulką

Wtorek 10 stycznia

Zupa zacierkowa

Bagietka z polędwicą sopocką i warzywami

Kotlet cygański, pure, surówka z białej kapusty

Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki opiekane, surówka z białej kapusty

Naleśniki z serem i słodką śmietanką

Kotlety sojowe, pure ziemniaczane, tarta marchewka

Środa 11 stycznia

Zupa zalewajka

Bagietka z kurczakiem i sosem algierskim

Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem

Devolay, ziemniaki opiekane, surówka z białej kapusty

Kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym, surówka z białej kapusty

Kurczak curry, ryż z warzywami

Czwartek 12 stycznia

Kubańska zupa fasolowa

Bagietka z żółtym serem i warzywami

Makaron bolognese

Roladki schabowe, kopytka, surówka z czerwonej kapusty

Pancakes z syropem klonowym

Leczo warzywne z ryżem

Piątek 13 stycznia

Rosół z makaronem

Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Kulebiak warzywny

Makaron z kurczakiem tikka masala

Gulasz wieprzowy, kasza, buraczki

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *