Menu 30 Stycznia – 3 Lutego

Poniedziałek 30 stycznia

Krupnik

Bagietka z mozzarellą, sałatą i pomidorem

Sałata grecka

Wieprzowina po seczuańsku, ryż, coleslaw

Pieczone udziki, pure, surówka z białej kapusty

Wytrawne naleśniki z warzywami i serem

Naleśniki z serem i słodką śmietanką

Wtorek 31 stycznia

Meksykańska zupa pomidorowa

Bagietka z kurczakiem i sosem hamburgerowym

Sałata z kurczakiem i mozarellą

Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana

Kieszonki drobiowe, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty

Makaron Siciliana

Pieczarki faszerowane, pure, surówka z czerwonej kapusty

Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem kiszonym, grzybkami, pieczywo, masło, danie za 38,00 PLN

Środa 01 lutego

Zupa jarzynowa

Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami

Placki z jabłkami i gruszką

Pierogi ruskie z cebulką

Ryba z pieca, pure, ogórek kiszony

Stek ze schabu, łódki ziemniaczane, warzywa z wody

Sznycel w płatkach kukurydzianych, pure, marchewka

Czwartek 02 lutego

Kapuśniak

Bagietka z szynką, serem i warzywami

Sałata z brokułem, jajkiem i sosem czosnkowym

Warzywa z patelni, ryż

Kebab box z frytkami

Gulasz wieprzowy, kopytka, surówka z białej kapusty

Wątróbka drobiowa na chrupko, pure, czerwona kapusta

Piątek 03 lutego

Rosół z makaronem

Bagietka z pastą rybną, sałatą i ogórkiem kiszonym

Sałata z pieczonym burakiem i fetą

Boczniaki panierowane, puree, surówka z białej kapusty

Tatar z łososia z kaparami i tostami danie za 37,00 PLN

Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty

Grilowana karkówka, łódeczki ziemniaczane, sos jogurtowo warzywny

Gulasz drobiowy w sosie pieczarkowym z makaronem

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *