menu 6-10 lutego

Poniedziałek 06 lutego

Bagietka z serem, szynką i warzywami
Zupa pomidorowa z makaronem

Sałata grecka
Warzywa curry z ryżem
Kotlet cygański, purée, sałatka z ogórka kiszonego
Makaron z kurczakiem i warzywami w sosie curry
Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem, kalafior

Wtorek 07 lutego

Bagietka z salami i warzywami
Zupa ogórkowa

Sałata caprese z prażonym słonecznikiem
Pomidory faszerowane z ryżem
Bitki wieprzowe, kluski śląskie, surówka z białej kapusty
Sznycel z jajkiem, pure, surówka z białej kapusty
Żołądki drobiowe, pure, surówka z białej kapusty

Środa 08 lutego

Bagietka z kurczakiem, warzywami i sosem algierskim
Zupa kalafiorowa

Kotlet schabowy, pure, kapusta zasmażana
Pieczone udziki, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty
Camembert panierowany z jabłkiem, żurawiną i grzankami
Filet z ryby, pure, surówka z kiszonej kapusty
Pierś z pieca bez tłuszczu, ryż brązowy, warzywa z wody

Czwartek 09 lutego

Bagietka z jajkiem, majonezem i warzywami
Zupa jarzynowa

Sałata texas z sosem cezarskim i bekonem
Ryba z pieca, pure, ogórek kiszony
Kotlet mielony, puree, marchewka z groszkiem
Grillowana pierś z suszonymi pomidorami i mozarellą, ryż, fasolka

Piątek 10 lutego

Rosół z makaronem
Bagietka z żółtym serem i warzywami

Warzywa po meksykańsku z ryżem
Naleśniki z serem, cynamonem i słodką śmietanką
Kieszonki ze schabu z serem cebulą i pieczarkami, pure, surówka z białej kapusty
Pulpety drobiowe w sosie koperkowym, pure, surówka z białej kapusty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *